Rental Property for rent: no longer available Pompstationsweg in Den Haag

  • 110 m2
  • 5 rooms
  • 03 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Rental Property in Den Haag. You can contact the advertiser if you have any questions.

Prachtige geschakelde eengezinswoning van ca. 110m2 met 6 kamers welke in 2018 is gerenoveerd.

INDELING
Geschakelde eengezinswoning van ca. 110m2 met 6 kamers welke in 2018 is gerenoveerd. Entree, keuken (incl. kookeiland), eetkamer gecombineerd via een stalen separatie naar de woonkamer met toegang tot de studeerkamer, washok en achtertuin met grote schuur. Achtertuin is tevens met de fiets via een achterom te bereiken. Hal, toilet, 3 slaapkamers op de 1ste etage, waarbij de master bedroom over een inloopkast en ensuite badkamer beschikt, toilet, 2 badkamers met inloopdouche en wastafel. Een parkeerplaats op eigen terrein

BIJZONDERHEDEN
- gemeubileerde woning
- 3 slaapkamers, waarbij de master bedroom over een inloopkast en ensuite badkamer beschikt
- 2 badkamers
- 2 separate toiletten
- privé parkeerplaats op eigen terrein
- ruime achtertuin met schuur

EXTRA INFORMATIE
- per direct beschikbaar
- huurprijs € 2.850,- per maand
- huurder is verantwoordelijk voor de aansluitingen van nutsvoorzieningen
- 01 maand (brutohuurprijs) borg
- minimaal huurtermijn van 12 maanden

OMGEVING
Statige en riante villawijken in het groen, dichtbij het strand en de binnenstad. In en rondom de wijken is veel groen, waaronder de Scheveningse bosjes, het Westbroekpark, het Hubertuspark, de Nieuwe Scheveningse Bosjes en duingebied Oostduinen. Hier kun je heerlijk wandelen, fietsen, bootje varen of picknicken met familie en vrienden. Ook kun je hier in het voorjaar en de zomer genieten van een culinair festival zoals de Parade, TREK of DORST.
Je dagelijkse boodschappen doe je in de omliggende wijken. Bijvoorbeeld in de gezellige winkelstraat ‘De Fred’ in het Statenkwartier of in de Gentestraat en Stevinstraat in het Belgisch Park. Hier vind je een breed aanbod aan winkels en horeca.Wil je uitgebreid winkelen? Dan ben je met de fiets binnen 20 minuten in de binnenstad. Zin in een drankje met uitzicht op zee? Dan ben je zo op de Pier, haven of boulevard van Scheveningen met talloze eetgelegenheden. De wijken zijn erg geliefd bij expats en behoren tot de duurste wijken van Den Haag.

Openbaar Vervoer
Er zijn verschillende openbaar vervoer mogelijkheden in Scheveningen die onder andere vervoer naar het centrum van Den Haag, Hollands Spoort en Centraal Station aanbieden:
- Tram 1 en 9.
- Bus 22.

Read more with an subscription!

General information

Type: Linked House
City Den Haag
District/Neighbourhood: Belgisch Park
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map