Rental Property for rent: no longer available Margrietstraat in Den Haag

  • 160 m2
  • 5 rooms
  • 03 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Rental Property in Den Haag. You can contact the advertiser if you have any questions.

Deze heerlijk ruime en goed verzorgde eengezinswoning met 4 slaapkamers en 2 badkamers is gelegen in de kindvriendelijke wijk Bohemen. De woning heeft een zonnige achtertuin en een ruime voortuin met fietsenberging. Diverse winkels, openbaar vervoer, sportverenigingen en scholen (waaronder de International school) zijn in de directe omgeving te vinden. Het strand en de badplaats Kijkduin zijn ook op steenworp afstand en ook het centrum van Den Haag is gemakkelijk te bereiken.

Via de ruime voortuin met fietsenberging is het entree van de woning te bereiken. Je komt binnen in een ruime hal met meterkast. Via de openslaande deuren kom je vervolgens in de gang met toilet en toegang tot de woonkamer. De zeer ruime woonkamer is voorzien van een mooie parketvloer en bied via de openslaande deuren toegang tot de heerlijke en zonnige achtertuin welke op het Noord Westen gelegen is. De moderne half open keuken bevindt zich aan de achterzijde van het huis en is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een prachtig granieten werkblad.

In de achtertuin bevindt zich een schuur voor extra bergruimte, een terras en stuk gras met speelhuisje voor de kinderen.

Via de hal en de trap bereik je de 1e etage. De overloop bied toegang tot de 2 slaapkamers en badkamer op deze etage. Beide kamers zijn ruim en de hoofdslaapkamer welke aan de voorzijde gelegen is heeft openslaande deuren naar een balkon. De badkamer is modern en voorzien van een 2e toilet, wastafel en inloopdouche.

Op de 2e etage bevinden zich nog 2 slaapkamers, een 2e badkamer en wasruimte. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een dakraam en de slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een dakkapel. De badkamer op deze etage is voorzien van een ligbad en wastafel. De wasruimte heeft aansluitingen voor een wasmachine en droger en biedt voldoende ruimte voor opslag. Tevens is de CV-ketel hier gesitueerd.

Deze ruime familie woning is absoluut een bezichtiging waard. Bel Jenter Real Estate voor het maken van een afspraak.

Read more with an subscription!

General information

Type: Intermediate House
City Den Haag
District/Neighbourhood: Bohemen en Meer en Bos
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map