Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Laakweg in Den Haag

  • 49 m2
  • 2 kamers
  • 20 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

**BEZICHTIGING IS VOL!!! STUUR EEN EMAIL EN JE KOMT AUTOMATISCH OP DE RESERVELIJST**

DEN HAAG - LAAKKWARTIER: Prachtige 2-kamerwoning, gelegen op de dertiende verdieping van het nieuwbouwcomplex GO070! De woning wordt kaal opgeleverd en is beschikbaar per 01-08-2024.

** Interesse? Reageer dan via de contactknoppen naast deze beschrijving of stuur ons een e-mail **

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:
• Foto's zijn van een vergelijkbare woning
• De woning wordt kaal opgeleverd
• Woonoppervlakte van ca. 49m2
• Prettige indeling
• Dicht bij een schat aan voorzieningen en vervoersverbindingen

OMGEVING:
Aan de Neherkade in Den Haag kan je inmiddels fantastisch wonen in de GO Apartments. GO 070 is een appartementengebouw met 268 huurappartementen en veel voorzieningen waar je als bewoner gebruik van mag maken. GO 070 ligt ideaal. Je woont hier rustig, maar dan wel met alles binnen handbereik. En dat maakt het plan perfect voor studenten, expats en young professionals. Er zijn legio voorzieningen op loopafstand en je bent zo op de uitvalswegen. Behoefte aan meer stad? GO! Den Haag Station Hollands Spoor én het centrum liggen op circa 6 minuten fietsafstand.

GO 070 telt 16 verdiepingen. Het imposante gebouw maakt een stoer statement aan de kade. Binnen leven met de stad in het zicht.
GO Apartments heeft 57 parkeerplaatsen en 20 scooterparkeerplaatsen op maaiveldhoogte. Je fiets kun je kwijt in de fietsenstalling op de 1e verdieping. Hier vind je ook de oplaadpunten voor elektrische fietsen.
In het gebouw zijn allerlei voorzieningen. Op de 11e verdieping geniet je van de ‘rooftop lounge’. Hoe tof is dat! Hiervandaan kijk je uit op de stad. Er zijn intieme plekken om te loungen en te zonnen en er is ruimte om met elkaar het weekend te vieren. In de plantenbakken is ruimte voor gezamenlijke urban farming.

Verder kan je op de 1e verdieping gebruik maken we een gemeenschappelijke studie-/loungeruimte. Je was doe je in de wasserette op de begane grond en voor je pakketjes zijn er bring-me-boxen. Zijn we er dan? Bijna. We regelen supersnelle wifi voor je en in het gebouw is een huismeester aanwezig. GO and enjoy!

Ga naar de projectwebsite go-070.com voor meer informatie!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Corridorflat
Stad Den Haag
Wijk/buurt: Laakhaven-Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart