Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Bezuidenhoutseweg in Den Haag

  • 232 m2
  • 7 kamers
  • 29 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Hartje centrum Den Haag, zeer ruime woning, 3 laags, 4 zeer ruime slaapkamers en 2 kleinere. Zonnig groot terras.
Zeer lichte en ruime woning op loopafstand naar centraal station Den Haag.

Minimaal aantal foto's, voormalig kantoorpand geweest. Bezichtigingen zijn per direct mogelijk.

INDELING
Entree op straat niveau, trap naar de eerste verdieping. Gang, woonkamer ensuite met open keuken voorzien van inbouw apparatuur. Openslaande deuren naar ruim zonnig terras.
Hal met toilet. Trap naar de tweede verdieping, hier bevinden zich 2 zeer ruime slaapkamers en een kleinere kamer. Badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel en separaat toilet op de gang. Trap naar de derde verdieping, hier bevinden zich 2 zeer ruime slaapkamers en een kleinere kamer. Tweede badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel en separaat toilet op de gang.

BIJZONDERHEDEN
- gestoffeerde woning
- 4 ruime slaapkamers
- 2 kleinere slaapkamers
- 2 badkamers voorzien van douche, bad en wastafel
- zeer ruim zonnig terras

EXTRA INFORMATIE:
- huurprijs à € 2.250,00
- huurder is verantwoordelijk voor de aansluitingen van nutsvoorzieningen
- borg is 01 maand huur
- Maximaal 24 maanden huurperiode.

OMGEVING
Bezuidenhout is een dichtbevolkte, maar toch rustige jaren ’30 wijk met veel typische Haagse portiekwoningen en flats. Vanuit de wijk steek je via het Centraal station direct door naar de binnenstad. Wil je liever even ontsnappen aan de hectiek van de stad? Dan loop je zo het prachtige Haagse Bos in. Hier vind je ook Huis Ten Bosch, de toekomstige residentie van de Koninklijke familie. Bezuidenhout is dus een wijk met koninklijke allure.
Je dagelijkse boodschappen in Bezuidenhout doe je in de Theresiastraat. Je vindt er diverse winkels en plekken voor een hapje en een drankje. Of je gaat naar winkelcentrum New Babylon vlakbij het Centraal Station. In de wijk zijn ook Hogeschool InHolland en de Campus Den Haag van de Universiteit Leiden gevestigd en mede daarom vind je er ook leuke horecagelegenheden voor een jonger publiek. De wijk zelf heeft niet zoveel groenvoorzieningen. Om je midden in de natuur te begeven, hoef je echter niet ver te reizen. Bezuidenhout grenst namelijk aan het Haagse Bos. Daar kun je heerlijk wandelen, luieren of sporten.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Dubbel Bovenwoning
Stad Den Haag
Wijk/buurt: Bezuidenhout-West
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart