Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Kazernestraat in Den Haag

  • 99 m2
  • 3 kamers
  • 20 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Deze charmante hofjeswoning van ca. 99 m2 met tuin, terras en veel privacy komt per 1 november a.s. beschikbaar.

Indeling:
Begane grond: gezellige woon/leefkeuken met hoogwaardige keuken incl. inbouwapparatuur.
1e verdieping: studeer/logeerkamer
Kapverdieping: slaapkamer, badkamer met douche en ligbad

Huurprijs woning: € 2.150,- per maand
Schoonmaakbijdrage te voldoen bij huuringangsdatum € 250,-

Bijzonderheden:
- Gestoffeerd
- Veel privacy
- Ruim terras voor de woning. Let op, deze mag uitsluitend door huurder worden gebruikt als terras (geen parkeermogelijkheid).
- Oplevering in huidige staat
- Geen huisvestingsvergunning nodig

Omgeving
De wijk Centrum is bruisend en veelzijdig en bekend van onder andere het Binnenhof, de Hofvijver, Paleis Noordeinde en de Koninklijke stallen. Je vindt er veel winkels ,horeca, uitgaangsgelegenheden, culturele instellingen en musea. Moderne hoogbouw vormt de indrukwekkende skyline van Den Haag. In de oude binnenstad met monumentale panden, statige lanen en sfeervolle pleinen kun je eindeloos slenteren en verdwalen in de kleine straatjes en intieme hofjes. Het Centrum is ook de plek voor grootschalige evenementen op het Malieveld,rondom de Hofvijver en op het Lange Voorhout.

In het Centrum vind je een brede mix van woningen. Van statige grachtenpanden en 17e eeuwse hofjeswoningen tot moderne appartementen. De pleinen en straten ademen elk een eigen sfeer en je vindt er veel mooie openbare binnentuinen. Wonend in het Centrum heb je alle voorzieningen die je maar kan wensen onder handbereik. In de autoluwe en historische kern vind je bekende internationale ketens op loopafstand van hippe modeboetieks, ambachtelijke winkeltjes en conceptstores. Bijzonder zijn ook de Haagse passage en Chinatown. Zin in een terrasje pakken of lekker stappen? Dat kan uitstekend op het Plein of de Grote Markt.

Conform regelgeving nieuwe huisvestingsverordening dient voor dit appartement vooralsnog geen huisvestingsvergunning te worden aangevraagd.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Soort: Tussenwoning
Stad Den Haag
Wijk/buurt: Voorhout
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart